ТРИХОДЕРМІН Центр Біотехніка
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ТРИХОДЕРМІН Центр Біотехніка

В наявності
УпаковкаЦінаКількістьСумма
5 л
595,00 грн.
0,00 ₴
1 л
117,00 грн.
0,00 ₴

Знайшли дешевше?

При підписці на всі соціальні мережі дод.знижка +2%

Упаковка
Цена
Колличество
Сумма
1

595,00 грн. Без податку

595,00 грн. без податку

595,00 грн.
Код:
Security policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Delivery policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Return policy
(edit with the Customer Reassurance module)

Триходермін

Препаративна форма: культуральна рідина, що містить спори і міцелій гриба-антагоніста Trichoderma lignorum, а також біологічно активні речовини, що виробляються культурою гриба в процесі промислового вирощування.

Рекомендується для захисту рослин від широкого спектру грибкових і бактеріальних захворювань.

Гриб Trichoderma lignorum пригнічує розвиток фітопатогенів шляхом прямого паразитування, конкуренції за субстрат, а також виділення біологічно активних речовин, які пригнічують розвиток багатьох видів патогенів і пригнічують їх репродуктивну здатність.

Завдяки високій біологічній активності гриб Trichoderma lignorum швидко освоює субстрат, активно бере участь в розкладанні органічних споЦибуля, процесах аміаку і нітрифікації, посилюючи мобілізацію фосфору і калію, збагачуючи грунт рухливими формами поживних речовин.

Біологічно активні речовини, що виділяються Trichoderma lignorum в певній концентрації, стимулюють ріст і розвиток рослин, підвищуючи їх стійкість до захворювань.

У грунті гриб Trichoderma lignorum розвивається на різних рослинних рештках, багатих целюлозою, на міцелії і покояться плодових тілах фітопатогенів.

Температура, оптимальна для розвитку Trichoderma lignorum в культурі + 24.....+28 °С, максимальна температура + 31.....+33 °С, мінімальна - +12.....+18 °С. У природних умовах, при оптимальній вологості і аерації грунту антагоністичні властивості trichoderma lignorum добре проявляються при температурах, близьких до 20 °C. Грибок є аеробом, що пояснює його швидкий розвиток в добре аерованих грунтах, багаті органічними речовинами. Гриб здатний розвиватися в широкому діапазоні рН грунту, але найбільш ефективно його антагоністичні властивості проявляються в грунті з рН 5 - 7.

Гриб Trichoderma lignorum пригнічує патогени, що передаються через грунт і рослинні залишки. Паразитує на склероції гриба Sclerotinia sclerotiorum, псевдосклероз гриба Rhizoctonia solani, активний відносно грибів родів Alternaria, Ascochyta, Botrytis, Colletotrichum, Fusarium, Гельмінтоспоріум, Pythium, Phoma, Phytophthora, Verticillium. Позитивні результати були отримані від застосування Тріходермін в боротьбі з грибками роду Cytospora, які викликають рак і всихання кам'яних пагонів.

ЗАСТОСУВАННЯ:

Зернових

Передпосівна обробка насіння. Норма витрати: 2 л препарату / тн насіння.

Кукурудза

Передпосівна обробка насіння. Норма витрати: 5 л підготовки / тн насіння.

Соняшник

Передпосівна обробка насіння. Норма витрати: 15 л підготовки / тн насіння.

Овочеві та квітково-декоративні культури

1. Передпосівна обробка насіння.

Норма витрати: 20 мл препарату / кг насіння.

2. Введення в поживну суміш при посіві.

Норма витрати: 2 мл препарату / каструля.

3. Обробка кореневої системи саджанців шляхом занурення її в бовтанку, приготовлену з грунту і перегною (в пропорції 2: 1), поливають і Тріходермін.

Норма витрати: 5 мл препарату / рослини.

4. Введення в лунки при висадці розсади на постійне місце.

Норма витрати: 5 мл препарату / рослини.

5. Полив рослин.

Норма витрати: 100 мл засобу / 10 л води.

6. Обприскування рослин, починаючи з фази двох справжніх листків, кожні 10 - 20 днів, в залежності від прогнозу інтенсивності розвитку захворювань.

Норма витрати: 100 - 300 мл препарату / 10 л води або 5 - 15 л / га.

Плодово-ягідні культури

Обприскування рослин, починаючи з фази бутонізації, кожні 10 - 20 днів, в залежності від прогнозу по інтенсивності розвитку захворювань.

Норма витрати: 100 мл засобу / 10 л води або 5 л / га.

Виноградник

Обприскування рослин, починаючи з фази бутонізації, кожні 10 - 20 днів, в залежності від прогнозу по інтенсивності розвитку захворювань.

Норма витрати: 50 мл засобу / 10 л води або 2 - 3 л / га.

Тріходермін можна поєднувати з кореневої і позакореневого підживленням мікроелементами.

Коментарі (0)