Капонет F1 напівдетермінантний гібрид

Капонет F1 напівдетермінантний гібрид

Корисна інформація про різнеВирощування овочів  

3 хв. 577

 (1)    0

Томат Капонет F1 – гібрид від шведської компанії Syngenta. Капонет F1 це напівдетермінантний гібрид, має чудові характеристики як для виробників, так і для споживачів. Гібрид призначений для висадки у плівкових теплицях з проведеним опаленням або без нього у весняно-літній період. Гібрид відрізняється потужною кореневою системою, високою силою росту, відмінним зав'язуванням китиць, а також добре розвиненою листовою структурою. Китиці томату добре зав'язуються навіть при навантаженні та в умовах високої або низької температури повітря, а також при недостатньому освітленні.

Основні характеристики

  • Капонет F1 стійкий до широкого спектру захворювань сімейства томатів, у тому числі до п'яти рас бурої плямистості.
  • Пагони формують великі щільні плоди яскраво-червоного кольору вагою в межах 220-300 г.
  • Томати чудово переносять транспортування та відрізняються гарною лежкістю.
  • Структура томатів м'ясиста, щільна та соковита.
  • Плоди мають відмінний томатний аромат і яскраво виражений стиглий смак.Особливість гібриду приблизно 30% від усього врожаю формують невеликий «носик».
  • Томати підходять для тривалого зберігання, переробки, консервування та вживання у свіжому вигляді.

Гібрид Капонет F1 простий і невибагливий у вирощуванні, має відкритий сильний пагін. Рослина характеризується стабільними темпами зростання та розвитку, у процесі якого формує від семи до дев'яти продуктивних китиць. Плоди дають досить вирівняну продукцію, що має бездоганний товарний вигляд.

В інтернет-магазині «Помідорка» у вас є можливість замовити томат Капонет F1 Syngenta з доставкою по всій Україні. У магазині представлена ​​лише оригінальна продукція від виробника у фірмовому впакуванні. У стандартній упаковці Капонет F1 Syngenta 500 насіння готових до пророщування та посадки.

 

 (1)    0

Останні пости в блозі

Просмотреть все посты

Ваш комментарий успешно отправлен. Спасибо за комментарий!
Оставить комментарий
Каптча
Комментарии Facebook