3 хв. 582

 (1)    0

Седона F1 – гібрид цибулі, виведений голландською компанією Bejo, який відноситься до групи середньостиглих сортів. Вегетаційний період цього гібриду триває протягом 110-116 днів. Цибулина набуває красивої форми кулі. Покривні лусочки тісно прилягають до самого коренеплоду і мають яскраво виражений красивий жовтувато-коричневий колір. Внутрішні шари лусочок ніжно-білого кольору мають щільну внутрішню однорідну структуру. Листя цибулі Седона набувають темно-зеленого відтінку з красивим восковим нальотом. Цибулина має гарну розвинену кореневу систему.

Основні характеристики

Цей гібрид цибулі рекомендований до висадки у ґрунт на всій території України розсадним або безрозсадним способом. Після висадки насіння в ґрунт формування цибулини займає лише один сезон. Цибуля Седона F1 дає великий урожай якісних коренеплодів з високим вмістом сухих речовин. Гібридний сорт відрізняється високою стійкістю до проявів довкілля, а також до багатьох відомих захворювань. Після дозрівання підходить для машинного збирання.

Цибулю Седона F1  – це сильноросла рослина з великою головкою. Сорт може похвалитися відмінними смаковими характеристиками, яскравим насиченим ароматом, за рахунок високого вмісту ферментів, а також невеликою смаковою гостротою. Цибулю можна використовувати для вживання у свіжому вигляді, приготування страв, переробки, консервації та тривалого зберігання.

Після збирання цибулини чудово переносять транспортування, а завдяки високому вмісту сухих речовин цей гібрид може зберігатися близько 8 місяців, не втрачаючи товарний вигляд та смакові якості.

Цибуля F1 Bejo – додаткова інформація

  •          Цибуля стійка до фузаріозу, переносопорозу та кореневої гнилі;
  •          Високий вміст сухої речовини – 9.1%;
  •         Має прекрасну лежкість і здатність адаптуватися до будь-яких погодних умов, а особливо до спеки;
  •          При посіві насіння рекомендується висадка з нормою 1 млн на гектар;
  •          Висадка рекомендується за схемою 1*10 на глибині 3 см.

В інтернет-магазині «Помідорка» ви зможете купити оригінальне насіння цибулі Седона F1 від голландського виробника Bejo за доступною ціною. Магазин здійснює доставку насіння по всій Україні.

 

 (1)    0

Останні пости в блозі

Просмотреть все посты

Ваш комментарий успешно отправлен. Спасибо за комментарий!
Оставить комментарий
Каптча
Комментарии Facebook