5 хв. 575

 (0)    0

Цей гібрид Арктика F1– це один із лідерів на огірковому ринку. Він селектований корейською компанією NongWoo Bio. Гібрид огірка може похвалитися відмінними характеристиками, а саме ранньостиглістю, самозапилюваністю, безперервним плодоношенням та високою врожайністю. Огірки АрктикаF1 можуть вирощуватися у будь-яких агротехнічних умовах, відрізняються підвищеною стійкістю до низьких температур повітря та хвороб. Ранньостиглість сорту дозволяє розраховувати на плодоношення вже через місяць після висадки.

Зовнішні характеристики огірків АрктикаF1

Гібрид Арктика F1 дає плоди у формі рівного циліндра насиченого зеленого відтінку з великими горбками. У ході зростання плід покривається невеликими чорними шпильками, а після збирання врожаю на огірку залишається квітка. Огірок дуже популярний серед споживачів завдяки своєму насиченому смаку та яскравому свіжому аромату, а також чудовому товарному вигляду. Особливо смакові якості даного сорту виділяються у другому обороті, коли аналогічні гібриди втрачають яскраву вираженість запаху та смаку.

Цей гібрид є корнішоном з відмінною формою та видом плодів. Він помітно виділяється серед схожих гібридів своєю вирівняністю та великою кількістю шпильок. Маса огірка досягає близько 120 грамів, а розмір 9-13 см.

Плоди огірків Арктика не гірчать, мають щільну однорідну структуру без внутрішніх порожнин. Вони дуже смачні у свіжому вигляді, а також добре підходять для засолювання та консервування. При переробці огірки не втрачають хрусткість завдяки своїй щільності.

Огірки Арктика F1 - основні характеристики

  • Рослина в кожній пазусі дає два-три зеленці.
  • Гібрид здивує своєю плодючістю та врожайністю.
  • У рослини короткі міжвузля.
  • Якщо вносити достатню кількість калійних добрив та інтенсивне підживлення, можна досягти дозрівання 16-20 плодів на одному кущі.
  • Рослина не кидає зав'язь і не зупиняє плодоношення навіть при похолоданні протягом тривалого періоду, що зазвичай спостерігається в ранньому весняному або осінньому обороті.
  • Гібрид добре росте навіть за умов нетривалого світлового дня. Тому Арктику F1 рекомендують виробникам, які планують вирощувати огірки в період першого обороту та в найпізніший другий оборот.
  • Достигання займає всього 30-36 днів, а в південній смузі цей період може скоротитися і того до 23-27 днів навіть у теплицях без додаткового опалення.
  • Особливо гарнийогірок Арктика у другому обороті – у теплицях з підігрівом гібрид чудово вирощується аж до початку січня.
  • Для огірків, що вирощуються у другому обороті, дуже необхідна стійкість до хвороб, які зазвичай переносяться шкідниками протягом літнього сезону.
  • Гібрид Арктика F1 відрізняється гарною стійкістю до хвороб, що передаються шкідниками, зокрема до несправжньої борошнистої роси та тютюнової мозаїки.

Особливості вирощування гібриду АрктикаF1

Кущ має добре розвинене тіло, у висоту може досягати до 180 см, стебло покрите густим зеленим листям. Своєю стійкістю до холоду огірок завдячує потужній кореневій системі. Селекціонери компанії NongWoo Bio заклали в генотип рослини здатність кореневої системи витягувати в пазусі кілька плодів та давати врожай навіть у холодну пору року, використовуючи залишкове тепло у ґрунті.

Також цей гібрид можна назвати розумним огірком. Коли навесні або восени температура низька, в пазусі кущ викидає по одній квітці, тобто по одному огірку. Як тільки стає теплішим, кущ відразу викидає близько 5-7 зав'язей і починає активно плодоносити. В інтернет-магазині «Помідорка» ви зможете насіння огірка Арктика F1 від NongWoo Bio купити з доставкою по всій Україні.

 (0)    0

Останні пости в блозі

Просмотреть все посты

Ваш комментарий успешно отправлен. Спасибо за комментарий!
Оставить комментарий
Каптча
Комментарии Facebook