Сульфат калію SoluPotasse (Солюпотас)

Сульфат калію SoluPotasse (Солюпотас)

Корисна інформація про різне

4 хв. 1189

 (0)    0

Сульфат калію – незамінний елемент, який бере участь у синтезі вітамінів, ензимів та білків у процесі розвитку рослин. Він є унікальним водорозчинним добривом з низьким значенням pH. Калій сприятливо впливає на стійкість культур до перепадів температур повітря, посушливих періодів, шкідників і згубних впливів цвілі та грибків. Сульфат калію дає можливість рослинам набагато ефективніше, а значить і економно використовувати воду, прискорюючи тим самим транспортування корисних речовин, обмінні внутрішні процеси та посилюючи зростання кореневої системи.

Сульфат калію SoluPotasse – склад добрива

SoluPotasseK2SO4 є найбільш популярним у світі безхлорним добривом, не містить азоту. Продукт є комбінацією найважливіших елементів - калію (50%K2O) і сірки (18%S) в оптимальному співвідношенні та доступній рослинам формі.

Слід зазначити, що інтенсивне транспортування корисних речовин і мінералів до органів репродукції культур здатне підвищити концентрацію крохмалю в картоплі та пектину до плодово-ягідних. В цей же час сірка бере участь в обмінних процесах та перенесенні корисних речовин, а також є складовою білків – первинних продуктів, необхідних для нормального процесу біосинтезування амінокислот.

Рослини, які отримують правильне співвідношення калію та азоту, можуть похвалитися кращими характеристиками плодів, а також їх високою стійкістю до транспортування, якщо порівнювати з культурами, які вирощуються при надмірному азотному харчуванні. Сульфат калію рекомендують застосовувати при експлуатації зрошувальних вод, що відрізняються високими показниками pH, а також великим вмістом бікарбонатів.

SoluPotasse – особливості добрива


У добриві Солюпотас міститься велика концентрація калію, що дозволяє покращити стійкість рослин до впливів навколишнього середовища, стресу, стимулює розвиток кореневої системи, підвищуючи її здатність до абсорбування. Подібні завдання виконує і сірка, яка є складовою транспортних агентів – вона прискорює транспортування та засвоєння поживних речовин, стабілізує метаболізм, а також бере участь у синтезі багатьох важливих амінокислот.

Препарат SoluPotasse має низький показник pH, за рахунок чого додатково підкислює сам ґрунт. Це дозволяє рослинам простіше всмоктувати азот, фосфор та інші мікроелементи, які за високих показників pH не поглинаються в належному обсязі. Завдяки цьому Солюпотас можна використовувати на лужному ґрунті.

SoluPotasse повністю розчиняється у воді. Вносити його можна як методом краплинного поливу, так і розкидаючи ділянкою.

SoluPotasse  – рекомендації та дозування

Рекомендовані норми препарату:

  •         Для застосування в теплицях та на ґрунті дозування становить 15-30 кг добрива на 1 гектар землі;
  •         Для систем поливу готують розчин з дозуванням 0.5-1 грам препарату на 1 літр води.

Добрива культур відкритого ґрунту (кг на 1 гектар):

  •         Овочеві культури – 250-350;
  •          Картопля – 200-300;
  •          Плодово-ягідні культури – 250-300;
  •          Виноград – 100-150;
  •          Озимий та ярий ріпак – 200-350.

Купити сульфат калію SoluPotasse за доступною ціною з доставкою по Україні ви можете в інтернет-магазині «Помідорка». Тільки найкраща якість добрив від виробника та вигідні ціни для кожного покупця.

 

 (0)    0

Останні пости в блозі

Просмотреть все посты

Ваш комментарий успешно отправлен. Спасибо за комментарий!
Оставить комментарий
Каптча
Комментарии Facebook