3 хв. 1160

 (0)    0

Мануса F1 – – високорослий індетермінантний гібрид рожевого томату, від нідерландської компанії Rijk Zwaan. Відмінні риси даного гібрида - раннє дозрівання плодів, висока стійкість до розтріскування і гарний яскравий рожевий відтінок. Насіння томату Мануса F1 чудово показує себе у вирощуванні в плівкових теплицях. В інтернет-магазині «Помідорка» ви можете замовити оригінальне насіння томату Мануса F1 в упаковці 100 і 1000 насінин від виробника Rijk Zwaan.< /p>

Томат Мануса F1 – основні характеристики

Цей гібрид характеризується раннім дозріванням плодів. Кущ формує томати плескатої округлої форми насиченого рожевого кольору. Середня маса томату сягає 180-250 грам. Гібрид має гарну здатність до зав'язування плодів навіть в умовах стресу. Потужна коренева система дозволяє рослині плодоносити протягом усього періоду вирощування та давати однорідні міцні плоди. Одна китиця може давати 4-5 плодів одночасно. Вирощування в 1-му та 2-му обороті.

 

Томати мають прекрасний смак і аромат, а також презентабельний зовнішній вигляд без розтріскування, що покращує їхню проданість і привабливість для покупців. Серед інших характеристик даного томата можна виділити:

  •          Висота куща може досягати 180-300 см;
  •          Період дозрівання плодів у середньому становить близько 115 днів;
  •         Найкраще вирощуються томати в плівкових теплицях, де вони дають найкращу врожайність;
  •         Рекомендована щільність висадки становить 190-250 насінин на 100 м2;
  •       Гібрид Мануса F1 підходить для вирощування на важкому грунті;
  •          Рослини мають відносну тінестійкість і дуже світлолюбні.

Доставка насіння інтернет-магазином «Помідорка» здійснюється по всій Україні. Ми гарантуємо найкращу якість насіння, безпеку доставки без пошкодження упаковки та доступні вигідні ціни для всіх покупців.

 

 (0)    0

Останні пости в блозі

Просмотреть все посты

Ваш комментарий успешно отправлен. Спасибо за комментарий!
Оставить комментарий
Каптча
Комментарии Facebook