Томат АЙДАР F1 | AUDAR F1 Clause
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-3%

Томат АЙДАР F1 | AUDAR F1 Clause

В наявності

Айдар F1 – среднеранний,   уникальный гибрид, имеющий очень хорошую перцевидную форму сливки .  Томат является новинкой на рынке томатов.

Форма плодов привлекает покупателей.

УпаковкаЦінаКількістьСумма
250 насінин
1 307,22 грн. 3 %
1 268,00 грн.
0,00 ₴
1000 насінин
4 976,67 грн. 3 %
4 827,37 грн.
0,00 ₴

Знайшли дешевше?

При підписці на всі соціальні мережі дод.знижка +2%

Упаковка
Цена
Колличество
Сумма
1

1 268,00 грн. Без податку

1 268,00 грн. без податку

1 307,22 грн.-3%

1 268,00 грн.
Код:
Security policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Delivery policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Return policy
(edit with the Customer Reassurance module)

 Айдар F1 – среднеранний,  уникальный гибрид, имеющий очень хорошую перцевидную форму сливки . Томат является новинкой на рынке томатов.

Форма плодов привлекает покупателей.

   ОПИСАНИЕ ДАННОГО ГИБРИД:

– Красивые, длинные сливки всегда украсят ваш стол.

- Растение мощное, сильное, с хорошей вегетативной массой.

- хорошо сформированный кисть, в каждой по 4-6 плодов.

- форма томатов перцевидная сливка , выровненный, плотной структуры, идеальный красный цвет.

- Вкус удивительный, сладкий, немного кисловатый.

- характеризуется длительным периодом плодоношения.

- Вага плодів невелика, в середньому 140-160 грам.

- Транспортабельний, завдяки своїй щільності.

   ПРИЗНАЧЕННЯ:

 Призначений для вирощування у закритому грунті та у відкритому грунті з підпоркою

   ВИКОРИСТАННЯ:

Використовується  для вживання в свіжому вигляді та для  консервування.

Clause
Упаковка насіння
Професійна упаковка
Ранньостиглість
Середній
Період вегетації (після висадки розсади)
110 - 130 днів
Тип росту
Індетермінантний
Форма плода
Перцевідние
Вага плода
130-150 г
Колір плодів
Червоний
Довжина плоду
12 см
Сорт/Гібрид
Гібрид
Країна - виробник
Франція
Лежкість
Середній
Транспортабельність
Хороший
М’якоть
Червоний
Призначення
Для свіжого ринку і консервування
Коментарі (0)