Капуста КОНГАМА F1 | CONGAMA F1 Rijk Zwaan
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-8%

Капуста КОНГАМА F1 | CONGAMA F1 Rijk Zwaan

В наявності
УпаковкаЦінаКількістьСумма
1000 насінин покращене насіння
525,00 грн. 8 %
483,00 грн.
0,00 ₴
2500 насінин
1 313,00 грн. 8 %
1 207,96 грн.
0,00 ₴

Знайшли дешевше?

При підписці на всі соціальні мережі дод.знижка +2%

Упаковка
Цена
Колличество
Сумма
1

483,00 грн. Без податку

483,00 грн. без податку

525,00 грн.-8%

483,00 грн.
Код:
Security policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Delivery policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Return policy
(edit with the Customer Reassurance module)

Гібрид Congama F1 від голландської компанії Rijk Zwaan.
Вид – білокачанний.

Середньостигла капуста підходить для висадки на відкритих та закритих ділянках землі.

  • Період розвитку – 150 – 120 діб.
  • Відмінно переносить тривале транспортування без втрат.
  • Форма – округла.
  • Вага головки – 2 – 3,5 кг.
  • Забарвлення - світло зелене.
  • Густота посадки на гектар – 35 – 45 тисяч рослин.
  • Капуста зберігається протягом місяця.
  • З одного гектара – 100 – 120 тонн.

Гібрид вирощують методом розсади.

Насіння на розсаду сіє в касети або спеціальні ємності для посіву.

Капусту висівають у лютому.

Найкраща температура для проростання – +18 – +20 градусів.

Розсаду висаджують з березня та до початку квітня.

Норма посадки на квадратний метр – 5 – 6 рослин.

Задовільна температура для розвитку – +15 – +18 градусів.

  • В одному грамі – 250 – 330 насінин.
  • Маса 1000 насінин - 3 - 4 грами.

Основний догляд - регулярний полив, видалення бур'яну та підживлення.

Проводять підживлення 2 – 3 рази.

Congama F1 підходить для реалізації на торгових точках, вживанні у свіжому вигляді та приготування різноманітних страв.

Rijk Zwaan
Упаковка насіння
Професійна упаковка
Ранньостиглість
Середній
Форма плода
Закруглені
Вага плода
2 - 3,5 кг
Колір плодів
Темно-зелений
Тип плода
Білокачанна
Рекомендована густота тис. рос./га
35-45 К
Сорт/Гібрид
Гібрид
Країна - виробник
Голландії
Коментарі (1)