Карбамид 46.2.0.0 - 1 кг
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Карбамід 46.2.0.0

В наявності
УпаковкаЦінаКількістьСумма
1 кг
69,00 грн.
0,00 ₴

Знайшли дешевше?

При підписці на всі соціальні мережі дод.знижка +2%

Упаковка
Цена
Колличество
Сумма
1

69,00 грн. Без податку

69,00 грн. без податку

69,00 грн.
Код:
Security policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Delivery policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Return policy
(edit with the Customer Reassurance module)

Щоб забезпечити сільськогосподарську культуру необхідною кількістю поживного елемента, слід строго дотримуватися дозування, яке залежить від потреб конкретної рослини, способу підгодівлі, вологості грунту, її структури.

Якщо орієнтуватися на спосіб застосування, то інструкція із застосування сечовини рекомендує наступні норми:

Для овочевих культур: картоплі, томатів, часнику, а також плодово-ягідних, суниці і квіткових рослин - дозування від 130 до 200 г на 10 м2.

Для огірків і гороху потрібно всього 5-8 г, в кожну ямку при посівному внесенні витрачається до 4 г сечовини. Підживлення нерозчиненими гранулами сечовини проводиться в дозуванні від 50 до 100 г на цю ж площу.

Для плодово-ягідних культур норма внесення вище і становить 150 г для молодих яблунь і 70 г для вишневих і сливових дерев, а також чагарників. Плодоношення яблуні потрібно до 250 г, вишні та сливи - до 140 м

Сечовину вносять в пристовбурні круги з подальшим змішуванням з грунтом або рясним поливом. Діаметр місця застосування під плодовими деревами і ягідними чагарниками визначається як проекція їх крони на грунт.

Багаторічні квіткові культури, яким для виходу зі сплячки азот, дуже добре реагують на ранньовесняне внесення добрив (2 г / л).

Сечовина сприяє швидшому подоланню стресу після суворих умов зими і нарощування нової вегетативної маси.

Для кореневого підживлення капусти, томатів або полуниці готують розчин з 2-3 г сечовини і 1 л води при ретельному помішуванні до повного розчинення.

Цей обсяг призначений для 1 рослини. В іншому концентрація може доходити до 6 г / л при витраті отриманого складу на 1 м2.

Обприскування проводять 0,5-1% розчином агрохімікатів. Для його приготування 5-10 г сечовини розчиняють в 1 л води. Ця кількість розрахована на невелику площу, 20 м2. Така ж концентрація стосується і кімнатних рослин.

Сечовина дуже часто використовується як ефективний засіб боротьби з садовими і городніми шкідниками.

В середині весни, але до того, як почнуть набухати бруньки, розчин сечовини використовують як засіб боротьби з перезимували комахами: попелиць, довгоносиками, мідянки і ін.

Початківцям садівникам необхідно знати, як розводити сечовину, щоб приготувати розчин, який використовується при знищенні шкідників.

Для цього 500 - 700 г концентрованого розчину сечовини розводять в 10 л води і обприскують в саду або городі.

Сечовину застосовують і для захисту рослин від парші, пурпурової плямистості та інших інфекційних захворювань, обприскування проводять в початковий період листопаду, восени. Обробляється листя плодових дерев і ягідних кущів, а також вже опале листя. Розчин готують так само, як і для знищення шкідливих комах.

Упаковки
1 кг
Країна - виробник
Україна
Колір
Білий
Вміст азоту
46,0 %
Вид добрива
Азот
Коментарі (0)