Биостимулятор фитогормонов и микроэлементов МС СЕТ (ЗАВЯЗЬ) Valagro
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Біостимулятор фітогормонів та мікроелементів (ЗАВ'ЯЗОК) Valagro 0.25

В наявності
УпаковкаЦінаКількістьСумма
25 грам
32,00 грн.
0,00 ₴

Знайшли дешевше?

При підписці на всі соціальні мережі дод.знижка +2%

Упаковка
Цена
Колличество
Сумма
1

32,00 грн. Без податку

32,00 грн. без податку

32,00 грн.
Код:
Security policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Delivery policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Return policy
(edit with the Customer Reassurance module)

МС Зав'язь

• створений на основі високоефективних фітогормонів і включає в себе: цитокінін, бетаїн, альгінову кислоту, амінокислоти

• стимулятор збагачений цинком в хелатній формі і бором, що значно стимулює рослину під час цвітіння і утворення зав'язі.

Склад:

Zn - 1,5

Вуглеводи - 3,5 %

Альгінова кислота - 1,0 %

• Кислота - це полісахарид, що видобувається з бурих водоростей і є природним хелатуючим агентом. Наявність альгінатів в складі стимуляторів MAXIMICROP підвищує стійкість оброблених рослин до вірусних інфекцій.

Цитокініни - 600 ppm

• беруть участь в регуляції фізіологічних процесів у вищих рослин, до того ж, як і інші фітогормони, мають багатофункціональність дії. Однак найбільш типовим ефектом від застосування цитокінінів є стимуляція ділення клітин. Важливо, щоб цей процес не індукувався одними тільки цитокінінами або ауксином: тільки певна комбінація цих гормонів призводить до активного поділу клітин.
Цитокініни також впливають на закладку і розвиток генеративних органів. При лікуванні цими гормонами прискорюється цвітіння багатьох рослин, і в цих процесах цитокініни діють спільно з гіббереллінами. Цитокініни також грають важливу роль у формуванні статі квітки. Вони сприяють закладці жіночих квіток в огірку, шпинаті, кукурудзі, коноплях.
Ці речовини сприяють перериванню інших сплячих бруньок деревних культур, бульб, насіння деяких рослин. Саме на цій властивості засноване застосування цитокінінів для підвищення схожості довго зберігаються насіння.
Цитокініни беруть участь в регуляції обміну речовин органів, які вже завершили зростання. Кінетин, наприклад, затримує процеси старіння і гниття.
Несприятливі фактори навколишнього середовища - посуха, повінь, низькі температури, засолення - різко уповільнюють надходження цитокінінів з пасокою до надземних органів. В результаті біг уповільнює зростання, листя швидко старіють. Обробка рослин в стресовому середовищі препаратами, що містять цитокініни, значно покращує їх стан, а в разі затоплення – повністю виключає несприятливі наслідки.
Цитокініни можна використовувати для отримання більш кущистих форм рослин, для пригнічення старіння, для підвищення стійкості рослин до несприятливих факторів навколишнього середовища, для зміщення тяжкості статі на жіночу сторону.
Одним з інтригуючих властивостей цитокінінів є їх здатність уповільнювати нормальний процес старіння листя. Якщо лист відділяється від рослини (без вкорінення), він зазвичай дуже скоро старіє, що проявляється в пожовтінні і в втраті білка. Однак якщо нанести на такий лист краплю цитокініну, в ньому залишиться зелений острівець активної тканини, оточений з усіх боків жовтизною.

Бетаїни - 100 ppm

• одна з функцій бетаїну полягає в підвищенні проникності клітинних мембран для води, активації процесу фотосинтезу і допомоги рослинам в подоланні стресів від впливу токсинів.
При цьому гормони є дуже потужною зброєю в руках селекціонера, і передозування, а також вплив на них поза системою призведе до плачевних результатів - рослина перестане рости або загине. Саме тому лінійка MAXICROP - це збалансований набір гормонів росту і не в максимальній концентрації.

Правила застосування

Підготовка

Кількість обробок

Час обробки

концентрація розчину

МС Зав'язь

2

Від початку цвітіння до появи перших зав'язей

0,2 л на 100 л води

Заходи безпеки

Лікування проводиться за допомогою засобів інсмідуального захисту (халат, окуляри, гумові рукавички, респіратор). Під час роботи не можна їсти, пити, курити. Після роботи вимити руки з милом, прополоскати рот.

Valagro
000014849
Упаковки
1 л
Країна - виробник
Італія
Коментарі (0)