Кавун Тейтум F1 (INX 1805 F1) Innova Seeds
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Новий

Кавун Тейтум F1 (INX 1805 F1) Innova Seeds

В наявності

Кавун Тейтум F1 ( INX 1805 F1 ) дозріває за 60-65 днів кавун, призначений для вирощування у відкритому грунті.

УпаковкаЦінаКількістьСумма
100 насінин
306,00 грн.
0,00 ₴

Знайшли дешевше?

При підписці на всі соціальні мережі дод.знижка +2%

Упаковка
Цена
Колличество
Сумма
1

306,00 грн. Без податку

306,00 грн. без податку

306,00 грн.
Код:
Security policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Delivery policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Return policy
(edit with the Customer Reassurance module)

Кавун Тейтум F1 ( INX 1805 F1 ) 

Вегетаційний період:

  • дозріває за 60-65 днів кавун 

Призначення кавуна:

  • призначений для вирощування у відкритому грунті для свіжого ринку та переробки;

Кавун Тейтум F1 ( INX 1805 F1 ) є добре врожайним гібридом який має високу стійкість до хвороб, має гарну та велику плодову масу. Тейтум F1 ( INX 1805 F1 )  гарно підходить для фермерського вирощування, для ранньої продукції, для продажу кавунів на свіжому ринку. Кавуни Тейтум F1 ( INX 1805 F1 ) чудово транспортується, довго зберігається після збирання має гарний товарний вигляд та неперевершений смак.

Характеристика плоду:

  • вага плодів від 10 до 12 кг.

  • форма у кавуна овальна:

  • забарвлення зелене з темними смугами;

  • мякоть має яскраве червоне забарвлення;

  • мякоть має щільну смачну, хрустку, дуже солодку;

Перевагами кавуна є:

  • невибагливий у вирощуванні;

  • відмінно транспортується;

Додаткова інформація:

Має універсальне використання, вживання в свіжому вигляді, консервування виготовлення соків. Придатний для транспортування на тривалі відстані. 

Норма висадки: 

  • Норма становить - 7-8 тис.рос./га

Innova Seeds
Період вегетації (після висадки розсади)
60 - 65 днів
Вага плода
9 - 12 кг
Колір плодів (біологічна стиглість)
Яскраво-червноний
Колір плодів
Зелений
Країна - виробник
США
Транспортабельність
Хороший
Призначення
Свіжий ринок, переробка
Коментарі (0)