Гербецид ФЮЗИЛАД Форте Syngenta 100 мл
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Гербіцид ДИКАМБА ФОРТЕ ,РК ТОВ "Сімейний сад" 15 мл

В наявності

Знайшли дешевше?

При підписці на всі соціальні мережі дод.знижка +2%

Упаковка
Цена
Колличество
Сумма
1

25,00 грн. Без податку

25,00 грн. без податку

25,00 грн.
Код:
Security policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Delivery policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Return policy
(edit with the Customer Reassurance module)

ДІКАМБА ФОРТЕ,РК

Післясходовий гербіцид системної дії, для боротьби з однорічними і багаторічними дводольними бур'янами. Діє швидко і дуже м'яко. Максимальна кратність обробок - 1. Повна загибель бур'янів настає через 7-14 днів.Період захисної дії становить 4-5 тижнів.

Діюча речовина: 2,4 дихлорфеноцтової кислоти, 334 г / л, дикамба 120 г / л

Упаковка: 20 мл

Опис

• Спектр дії включає 200 видів однорічних і багаторічних дводольних бур'янів.Основними з них є молочай, спориш, волошка, подорожник, конюшина, жовтець. Препарат 2-4 Д знищує надземну частину, а також коріння і насіння декамби. Він починає реагувати при температурі вище + 10 ° С. Дія препарату може спостерігатися протягом двох діб.

Правила застосування

Культура

Норма витрати препарату

Швидкість потоку робочої рідини, л/сотка

Шкідливі
об'єкти

Озима пшеницяОднорічні та багаторічні дводольні бур'яни8 мл. на 5 л води на стоОбприскування від кущіння до виходу культури в трубку
Ярий ячмінь5-7 мл. на 5 л. води на сто
Кукурудза10-12 мл.Обприскування у фазі 3-5 листів

Газони

8 мл. на 5 л води на стоОбприскування в травні, по бур'янах після першої стрижки, в кінці серпня, через 3-4 дні після зрізання.

Додаткова інформація

Норма витрати препарату залежить від видів бур'янів, які звикли в посівах, фази їх розвитку в момент обробки і погодних умов. Низькі норми витрати препарату використовуються для боротьби з чутливими бур'янами в ранні фази їх розвитку (2-3 листка).При обробці розрослися бур'янів (більше 4 листків), а також у випадках, коли рослина знаходиться в стресових умовах (посуха або підвищена вологість), норму препарату слід збільшити відповідно до рекомендованої таблицею.

Робочий розчин застосовують в суху безвітряну погоду при температурі повітря до +20 С, на ослаблених посівах застосовувати препарат не рекомендується.Спосіб і терміни обробки залежать від культури.

syngenta
Упаковки
20 мл
Країна - виробник
Китай
Коментарі (0)