Кокосовий брикет 70 л
| | Упаковка | Ціна | Кількість | Сумма |
| | 70 л. | 373,00 грн. | 0,00 ₴ |
Знайшли дешевше?
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
Кокосовий торф - тонка губчаста фракція кокосового волокна; сполучної речовини шкіри кокосових горіхів залишається після видалення довгого кокосового волокна.
Опис
- для вирощування рослин, в тому числі в якості компонента сумішей;
- покращує структуру ґрунту;
- Субстрат для тераріумів.
Переваги кокосового торфу
Стерильність відсутності патогенних мікроорганізмів.
Біологічна активність швидко направляється корисними мікроорганізмами, які формують природний захист від хвороботворних мікроорганізмів.
Висока вологоємність утримує воду до 8 разів більше власної ваги.
Гідрофільність навіть після повного висихання легко вбирає вологу знову.
Висока повітроємність достатньої кількості макропор забезпечує відмінну аерацію навіть при надмірному поливі.
Довговічність зберігає свої агрофізичні властивості протягом декількох років.
оптимальна кислотність має сприятливий для більшості рослин
рН = 5,6 - 6,8
Здатність до обміну катіонами накопичує поживні речовини і віддає рослинам в разі їх дефіциту.
Легко утилізувати Може використовуватися у відкритому грунті для поліпшення його структури.
Підготовка до застосування
1. Пресований кокосовий торф викласти в ємність достатньої ємності.2. Поступово додавайте воду в ємність до тих пір, поки кокосовий торф не вбере воду і не розшириться.
3. Додатково промити кокосовий торф водою, щоб знизити вміст натрію, калію і хлору.
4. Перемішайте кокосовий торф.
Ім'я | Блокувати |
Вага, кг | 5 |
Розміри, см | 30х30х13 |
Об'єм після розширення, л | 60-70 |
Кількість в упаковці | 1 |
Перед застосуванням пресований кокосовий торф слід розширити: при додаванні води він вбирає її і збільшує свій обсяг в кілька разів.
Розширення слід проводити в ємності достатньої місткості. Воду додають поступово, порціями, у міру того, як торф її вбирає. При використанні теплої води процес прискорюється. Технологічно домогтися прийнятної солоності в пресованому кокосовому торфі складно. Набагато дешевше зменшити його після розширення. Тому кокосовий торф рекомендується додатково промивати після набрякання. Для промивання бажано використовувати воду, питома електропровідність якої не перевищує 0,5 мС / см. Вода подається поступово, порціями проходить через торф, розчиняється і виймає солі. Температура не повинна бути нижче + 16 º С, а краще вище 20 º С, щоб солі швидше розчинялися.
Церера імпортує кокосовий торф зі Шрі-Ланки.
- Упаковки
- 70 л
По якій причині Ви покинули наш сайт?
Напишіть та отримайте знижку 50 грн. для наступного замовлення!

feedback Поскаржитись на відгук