Перець АЙВЕНГО Nasko 40 шт
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
Перець Айвенго
Один з найбільш ранніх сортів солодкого перцю.
Характеристики сорту
Скоростиглість: Рання, від повних сходів до технічної стиглості плодів 105-115 днів, до біологічної - 125-135 днів.
Рослина
Рослина сорту Айвенго - середньоросла, компактна, напівстеблиста.
Плоди
Плоди конусоподібні, 2-3 камерні, гладкі. Перець ранньостиглий, солодкий сорту Айвенго відрізняється високими товарними якостями плодів.
Забарвлення
У технічній стиглості біло-кремового кольору, в біологічній - червоного, товщина м'якоті становить 4-7 мм.
вага: 95-140 г.
Смак: Солодкий
Урожайність: 70-80 т/га
Стійкість до хвороб
Сортовий перець Айвенго стійкий до вертіциллезного в'янення, альтернаріозу і мозаїки.
Рекомендована норма посадки: сортові перці Айвенго витримують загущені посадки. Густота посадки - 70-80 тис рослин/га
Рекомендації по вирощуванню
На сьогоднішній день найпоширенішим способом вирощування розсади перцю є посів насіння в касети. Насіння перцю раннього Айвенго вирощують через розсаду. Для отримання більш раннього врожаю на свіжий продаж слід висаджувати 60-65-денну розсаду.
Додаткова інформація
• Перець підходить для збору як в технічній (жовтої), так і біологічної (червоної) стиглості.
• Підходить для консервування та вживання в свіжому вигляді.
- Ранньостиглість
- Супер ранній
- Період вегетації (з розсади)
- 105-115 днів
- Період вегетації (після висадки розсади)
- 125-135 днів
- Форма плода
- Конусоподібна
- Вага плода
- 95-140 г
- Колір плодів (технічна стиглість)
- Біло-кремовий
- Колір плодів (біологічна стиглість)
- Червоний
- Рекомендована густота тис. рос./га
- 70-80 К
- Сорт/Гібрид
- Сорт
- Товщина стінки
- 4-7мм
- Країна - виробник
- Україна
По якій причині Ви покинули наш сайт?
Напишіть та отримайте знижку 50 грн. для наступного замовлення!
feedback Поскаржитись на відгук