Капуста белокочанная СИР F1 Clause | SIR F1 Clause
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-3%

Капуста білокачанна СІР F1 | SIR F1 Clause

Немає в наявності

Капуста Білокачанна Сир F1 - ранньостиглий гібрид з вегетаційним періодом 60-65 днів.
Для отримання раньої продукції капусту можна вирощувати під укриттям.
Цей гібрид характеризується високим та стабільним врожаєм з року в рік.

УпаковкаЦінаКількістьСумма
1000 насінин
645,00 грн. 3 %
625,65 грн.
Немає в наявності
0,00 ₴
2500 насінин
1 453,40 грн. 3 %
1 409,80 грн.
Немає в наявності
0,00 ₴
10 000 насінин
5 241,70 грн. 3 %
5 084,45 грн.
Немає в наявності
0,00 ₴

Знайшли дешевше?

При підписці на всі соціальні мережі дод.знижка +2%

Упаковка
Цена
Колличество
Сумма
1

625,65 грн. Без податку

625,65 грн. без податку

645,00 грн.-3%

Немає в наявності
625,65 грн.
Код:
Security policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Delivery policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Return policy
(edit with the Customer Reassurance module)

Капуста Білокачанна Сир F1 - ранньостиглий гібрид з вегетаційним періодом 60-65 днів.
Для отримання раньої продукції капусту можна вирощувати під укриттям.
Цей гібрид характеризується високим та стабільним врожаєм з року в рік.

   ОПИС ДАНОГО ГІБРИДУ:

Округла акуратна форма;
Вага качана 1,5-2 кг;
Компактнийне великий розмір голови;
Коренева система добре розвинена;

   ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:

Головки не дуже великіале важкіі дають хороший прибуток ранньою весноюСмакові якості відмінні.

   ПРИЗНАЧЕННЯ:

Данная капуста предназначена для употребления в свежем виде а также для переработки . Отлично транспортируется не растрескивается стойкий пластичный и выносливый гибрид .           
     

Clause
Упаковка насіння
Професійна упаковка
Ранньостиглість
Ранній
Період вегетації (з розсади)
55 днів
Форма плода
Закруглені
Вага плода
1,5 - 2 кг
Колір плодів
Зелений
Тип плода
Білокачанна
Рекомендована густота тис. рос./га
40 - 45 Тис.
Сорт/Гібрид
Гібрид
Країна - виробник
Франція
Транспортабельність
Хороший
Призначення
Свіжий ринок, переробка
Коментарі (0)