Капуста белокочанная СИР F1 Clause | SIR F1 Clause
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-6%

Капуста білокачанна СІР F1 | SIR F1 Clause

Немає в наявності

Капуста Білокачанна Сир F1 - ранньостиглий гібрид з вегетаційним періодом 60-65 днів.
Для отримання раньої продукції капусту можна вирощувати під укриттям.
Цей гібрид характеризується високим та стабільним врожаєм з року в рік.

УпаковкаЦінаКількістьСумма
1000 насінин
702,00 грн. 6 %
659,88 грн.
Немає в наявності
0,00 ₴
2500 насінин
1 584,00 грн. 6 %
1 488,96 грн.
Немає в наявності
0,00 ₴
10 000 насінин
5 706,00 грн. 6 %
5 363,64 грн.
Немає в наявності
0,00 ₴

Знайшли дешевше?

При підписці на всі соціальні мережі дод.знижка +2%

Упаковка
Цена
Колличество
Сумма
1

659,88 грн. Без податку

659,88 грн. без податку

702,00 грн.-6%

Немає в наявності
659,88 грн.
Код:
Security policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Delivery policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Return policy
(edit with the Customer Reassurance module)

Капуста Білокачанна Сир F1 - ранньостиглий гібрид з вегетаційним періодом 60-65 днів.
Для отримання раньої продукції капусту можна вирощувати під укриттям.
Цей гібрид характеризується високим та стабільним врожаєм з року в рік.

   ОПИС ДАНОГО ГІБРИДУ:

Округла акуратна форма;
Вага качана 1,5-2 кг;
Компактнийне великий розмір голови;
Коренева система добре розвинена;

   ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:

Головки не дуже великіале важкіі дають хороший прибуток ранньою весноюСмакові якості відмінні.

   ПРИЗНАЧЕННЯ:

Данная капуста предназначена для употребления в свежем виде а также для переработки . Отлично транспортируется не растрескивается стойкий пластичный и выносливый гибрид .           
     

Clause
Упаковка насіння
Професійна упаковка
Ранньостиглість
Ранній
Період вегетації (з розсади)
55 днів
Форма плода
Закруглені
Вага плода
1,5 - 2 кг
Колір плодів
Зелений
Тип плода
Білокачанна
Рекомендована густота тис. рос./га
40 - 45 Тис.
Сорт/Гібрид
Гібрид
Країна - виробник
Франція
Транспортабельність
Хороший
Призначення
Свіжий ринок, переробка
Коментарі (0)