Кавун KС 350 F1 Kitano | KS 350 F1 Kitano
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Кавун KС 350 F1 Kitano | KS 350 F1 Kitano

В наявності
УпаковкаЦінаКількістьСумма
100 насіння,
186,00 грн. 10 %
167,40 грн.
0,00 ₴
1000 насінин
1 644,00 грн. 10 %
1 479,60 грн.
0,00 ₴

Знайшли дешевше?

При підписці на всі соціальні мережі дод.знижка +2%

Упаковка
Цена
Колличество
Сумма
1

167,40 грн. Без податку

167,40 грн. без податку

186,00 грн.-10%

167,40 грн.
Код:
Security policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Delivery policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Return policy
(edit with the Customer Reassurance module)

Кавун KS 350 F1

Опис:

Кавун має круглу овально видовжину форму. Гібрид на колір темно зелений із темно зеленими смужками. Тип кавун Кримсон Світ середньо ранній по достиганню. М’якоть насиченого яскравого червоного кольору, щільна , хрустка,   дуже солодка. Має гарну вагову категорії.

Призначення  гібриду:

Використовують для продажу на свіжий ринок ,переробку, підходить для виготовлення соків та для консервування та квашення.

Особливості:

Рослина має гарний листовий апарат це дає можливість захищати плодову масу від сонячного проміння,  не вибаглива у вирощуванні.

Стійкість:

Має стійкість до вірусних хвороб якими переважно хворіють кавуни.

Властивості:

·         Форма овально видовжина;

·         Тип Кримсон Світ;

·         Вегетаційні дні з моменту посіву 85 - 90 дн, а з висадки розсади 65 – 70дн.

·         Маса плоду 12 – 15 кг;

·         Колір темно зелений зі смужками;

·         Переробка свіжий ринок;

·         Транспортабельний;

·         Стійкий до вірусних хвороб.

·         Колір насичено червона;

·         Вирощування прямим посівом  або ж через касети.

Норма висіву на гектар:

Прямий посів – 0,2 – 1,4 кг;

Через розсаду – 6 – 8 тисяч.

Kitano
Ранньостиглість
Середньоранні
Період вегетації (з розсади)
65-75 днів
Період вегетації (після висадки розсади)
85-90 днів
Форма плода
Овально-подовжені
Вага плода
12-14 кг
Колір плодів
Насичений червоний
Сорт/Гібрид
Гібрид
Коментарі (0)