Цибуля Nunhems Саброссо F1 | Sabroso F1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-8%

Цибуля Nunhems Саброссо F1 | Sabroso F1

В наявності
УпаковкаЦінаКількістьСумма
100 000 насінин
5 540,46 грн. 8 %
5 097,23 грн.
Немає в наявності
0,00 ₴

Знайшли дешевше?

При підписці на всі соціальні мережі дод.знижка +2%

Упаковка
Цена
Колличество
Сумма
1

5 097,23 грн. Без податку

5 097,23 грн. без податку

5 540,46 грн.-8%

5 097,23 грн.
Код:
Security policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Delivery policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Return policy
(edit with the Customer Reassurance module)

Цибуля Саброссо F1

Характеристика:

Гібрид темно золотавої салатної цибулі яка є пізня.  Гібрид є гарним вибором для вирощування як ніжний салатний тип цибулі. Вона має ніжну смаковиту структуру. Товарний вигляд  готового овоча є те що гарно траспортується та довготривалого зберігання. Має потужну  зелену маси, гарну округлу форму темно золотого забарвлення. При гарній нарощеній зеленій масі вона складає достатню гарну цибулину, може слугувати і як продукт на зелену масу. При гарних складських умовах добре зберігається. Цибуля має стійкість до переноспорозу, фузаріозного гниття кореневої системи та до інших типів вірусного захворювання.

Особливості гібрида:

·         Дні достигання 120 - 125;

·         Пізня;

·         Стійкий  до вірусних уражень;

·         Зелена маса потужна;

·         Форма готового продукту кругла;

·         Покривний шар лузки темно золотавого кольору;

·         Для транспортування придатна;

·         Направлення для свіжого ринку;

·         Використання для переробок;

·         Придатний даний гібрид для тривалого зберігання;

·         Добре всушується перед збиранням

Посівна норма на га:

Щільностіь висіву від 900 – 1,1 млн./ га

Nunhems
Ранньостиглість
Пізній
Період вегетації (після висадки розсади)
120-125 днів
Форма плода
Овально-округлі
Вага плода
100 - 200 г
Колір плодів (біологічна стиглість)
Золотисто-жовтий
Рекомендована густота тис. рос./га
0,8 - 1 млн/га
Сорт/Гібрид
Гібрид
Коментарі (0)