Огірок МАДЕЙРА F1 | MADEIRA F1 Seminis
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%Новий

Огірок МАДЕЙРА F1 | MADEIRA F1 Seminis

В наявності

Огірок Мадейра F1 має однорідні за розміром по всій рослини плоди , вони мають циліндричну форму, плодоносить рослина одинаково весь вегетаційний період.

УпаковкаЦінаКількістьСумма
1000 насінин
3 235,00 грн. 7 %
3 008,55 грн.
0,00 ₴
250 насінин
814,00 грн. 7 %
757,02 грн.
0,00 ₴

Знайшли дешевше?

При підписці на всі соціальні мережі дод.знижка +2%

Упаковка
Цена
Колличество
Сумма
1

3 008,55 грн. Без податку

3 008,55 грн. без податку

3 235,00 грн.-7%

3 008,55 грн.
Код:
Security policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Delivery policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Return policy
(edit with the Customer Reassurance module)

Огірок Мадейра F1 (Madeira F1)

Огірок Мадейра F1 має однорідні за розміром по всій рослини плоди , вони мають циліндричну форму, плодоносить рослина одинаково весь вегетаційний період. Плоди без гіркоти та ребристості, без пустот смачні та солодкі на смак,  шкірка щільна темно-зеленого кольору. Огірок призначений для вирощування як в теплицях так і в відкритому грунті. Огірок має високу стійкість до хвороб. Гарно зав'язують плодову масу навіть за умов зниження температури, або ж не достатнього освітлення.

Тип росту: партенокарпічного типу.

Вирощування: відкритий та закритий грунт.

Період вирощування: весняно літній період

Період плодоношення: (40-45 днів).

Призначення:

Використовується для свіжого споживання, переробки, консервування та маринування. 

Характеристика плодів 

  • Плоди циліндричної форми,

  • Корнішони

  • Довжиною 10-12 см.

  • Вага плоду від 60 до 70 г.

  • Має тоненьку шкірку з невеличкими колючками.

  • Плоди мають привабливий рівний вигляд.

  • Насичений темно зелений колір.

Seminis
Ранньостиглість
Ранній
Період вегетації (після висадки розсади)
40 - 45 днів
Тип цвітіння
Партенокарпічний
Форма плода
Циліндричні
Колір плодів
Темно-зелений
Довжина плоду
10 -12 см
Країна - виробник
Нідерланди
Призначення
Свіжий ринок, переробка
Коментарі (0)