Перец КАПЕЛО F1 Clause
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Перець КАПЕЛО F1 | CAPELO F1 Clause

В наявності

    Каппело F1 - скоростиглий перець з вегетаційним періодом вегетаційний періодом:60-65 днів.
Цей гібрид отримав велику популярність на ринкутим що він - ідеальний для приготування на грилі.

УпаковкаЦінаКількістьСумма
500 насінин
1 426,50 грн. 7 %
1 326,65 грн.
Немає в наявності
0,00 ₴

Знайшли дешевше?

При підписці на всі соціальні мережі дод.знижка +2%

Упаковка
Цена
Колличество
Сумма
1

1 326,65 грн. Без податку

1 326,65 грн. без податку

1 426,50 грн.-7%

1 326,65 грн.
Код:
Security policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Delivery policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Return policy
(edit with the Customer Reassurance module)

    Каппело F1 - скоростиглий перець з вегетаційним періодом вегетаційний періодом:60-65 днів.
Цей гібрид отримав велику популярність на ринкутим що він - ідеальний для приготування на грилі.

   ОПИС ДАНОГО ГІБРИДУ:

солодкий перецьякий має відмінні смакові показники.
плоди спочатку зеленідозрілі насичено червоні.
гарантовано дає якісний і стабільний врожай.
рослина невеликакомпактназаввишки 70 см.
стінки  плоду середньої товщини.
за формою тип капіподовжені.
середня масса плода  80-90 грам.
кущ має рясну листову массуяка захищає плоди від сонячних опіків,
плоди мають  стандартну фору плоду.
   ВИКОРИСТАННЯ ДАНОГО ГІБРИДУ:
Користуються великою популярністю на ринку свіжих овочіввикористовуються на салати ,
на консервуванняа також користуються популярністю для запікання на грилі .
   ПРИЗНАЧЕННЯ:
Відмінно підходить для вирощування в закритому грунтідобре показує себе , і дає відмінний врожай.

Clause
Упаковка насіння
Професійна упаковка
Ранньостиглість
Середній
Період вегетації (після висадки розсади)
105 - 110 днів
Форма плода
Подовжено-циліндричні
Вага плода
100 - 120 г
Колір плодів (технічна стиглість)
Зелений
Колір плодів
Червоний
Сорт/Гібрид
Гібрид
Країна - виробник
Франція
Лежкість
Середній
Транспортабельність
Хороший
Призначення
Для свіжого ринку і тривалого зберігання
Коментарі (0)