Сельдерей корневой ТАНГО F1 | TANGO F1 Bejo
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Селера черешкова ТАНГО F1 Bejo | TANGO F1 Bejo

В наявності
УпаковкаЦінаКількістьСумма
10 000 насінин
2 850,72 грн. 10 %
2 565,65 грн.
0,00 ₴

Знайшли дешевше?

При підписці на всі соціальні мережі дод.знижка +2%

Упаковка
Цена
Колличество
Сумма
1

2 565,65 грн. Без податку

2 565,65 грн. без податку

2 850,72 грн.-10%

2 565,65 грн.
Код:
Security policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Delivery policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Return policy
(edit with the Customer Reassurance module)

Селера черешкова Танго F1 Bejo

Опис:

Селера черешкова дуже стійка до утворення стрілкових пагонів. Призначена для вирощування для споживання в свіжому вигляді та для переробки  в використання для страв. Чудово підходе для пучків на зелень має довгу ніжку. Добре піддається зрізанню. Відтінок листового апарату має темно зелений а в нижній частині черенка має гарну довгу основу для вязання в пучок і є основним продуктом який іде на полички до гіпермаркету. Черешки самі мають щільну м’якоть соковиту структуру. Ідеально підходить до вирощування в літній та осінній збір врожаю. Посівна кампанія насіння проводиться в касети, а при утворенні трьох листочків можна висаджувати вашу селерку на місце її постійного росту.

Основні характеристики:

·         Вегетаційні дні 80;

·         Листя темно зеленого кольору;

·         Зелена частина гладка, щільна;

·         Транспортабельність висока;

·         Стійка до стрілкування;

·         Товарна якість висока;

·         Свіжий ринок переробка;

·         Толерантна до низьких температур.

·         Призначена для вирощування в літній та осінній період.

Норма висіву на/га:

Становить в кілограмах 0,1 – 0,150 кг;

В тисячах становить 100 – 150 тис на/га

bejo
Упаковка насіння
Професійна упаковка
Ранньостиглість
Середньоранні
Період вегетації (з розсади)
140-150 днів
Колір плодів (технічна стиглість)
Зелений
Колір плодів
Зелений
Сорт/Гібрид
Гібрид
Країна - виробник
Нідерланди
Коментарі (0)