Айстра Гала Лавандова | Gala Lavender Benary
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Айстра Гала Лавандова | Gala Lavender Benary

Немає в наявності

Це різновид айстри який чудово підійде для зрізу. Кущ має пірамідальну форму, висота якого сягає 70-80 см, на ньому є численні міцні квітконоси.

УпаковкаЦінаКількістьСумма
500 насінин
400,00 грн.
Немає в наявності
0,00 ₴

Знайшли дешевше?

При підписці на всі соціальні мережі дод.знижка +2%

Упаковка
Цена
Колличество
Сумма
1

400,00 грн. Без податку

400,00 грн. без податку

Немає в наявності
400,00 грн.
Код:
Security policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Delivery policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Return policy
(edit with the Customer Reassurance module)

Айстра Гала Лавандова

Це різновид айстри який чудово підійде для зрізу. Кущ має пірамідальну форму, висота якого сягає 70-80 см, на ньому є численні міцні квітконоси. Суцвіття в неї великі, мають щільну, густу махрову, кулясту форми, діаметром квітки 8-10 см, має різноманітне яскраве забарвлення. Пелюстки у квітки закрученої подовженої форми згорнути в трубочку, ніби форма човника. Айстра Гала має раннє і тривале цвітіння, гарну стійкості до різних хвороб. На розсаду необхідно висівати насіння у кінці березня на початку квітні. Пікірування необхідно проводити у фазі 2-3 справжніх листочків. Висадку у відкритий грунт рослини необхідно висаджувати  у середині травня. Під час безрозсадного методу вирощування насіння необхідно висівати на постійне місце рано навесні або під зиму. Айстра невибаглива під час вирощування, добре відкликається на  підживлення, любить воду.

 

Характеристика квітки:

  • висота 70-80 см;

  • діаметр квітки – 8-10 см;

  • колір бузковий;

  • період цвітіння літо-осінь;

  • призначена для зрізу в букети;

  • потужна  сила зростання;

  • тривалий та рясний період цвітіння;

  • невибагливість під час вирощування;

  • стійка до посухи, та хвороб.

Benary
Сорт/Гібрид
Сорт
Колір квітки
Бузковий
Діаметр квітки
8-10см
Висота рослини.
70-80 см
Призначення
На зріз
Коментарі (0)