Капуста брокколи КОРОС F1 Clause |COROS F1 Clause
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Капуста броколі КОРОС F1 | COROS F1 Clause

В наявності

 Корос F1 -  сучасний та високоврожайний гібрид броколі, який характеризується коротким вегетаційним періодом в 50-55 днів.

Підходить для конвеєрного вирощування.

УпаковкаЦінаКількістьСумма
2500 насінин
1 935,00 грн. 7 %
1 799,55 грн.
Немає в наявності
0,00 ₴
1000 насінин
846,00 грн. 7 %
786,78 грн.
0,00 ₴

Знайшли дешевше?

При підписці на всі соціальні мережі дод.знижка +2%

Упаковка
Цена
Колличество
Сумма
1

1 799,55 грн. Без податку

1 799,55 грн. без податку

1 935,00 грн.-7%

1 799,55 грн.
Код:
Security policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Delivery policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Return policy
(edit with the Customer Reassurance module)

 Корос F1 -  сучасний та високоврожайний гібрид броколі, який характеризується коротким вегетаційним періодом в 50-55 днів.

Підходить для конвеєрного вирощування.

   ОПИС ДАНОГО ГІБРИДУ:

- Рослина ранньостигла, урожайна.

- Вага головки становить близько 500 г.

- Рослина утворює  головки високої якості.

- Формуються зелені качани, в невеликій намистині, кроноподібної форми.

- Листя не росте на голівці.

- Цей гібрид завоював покупців на ринку свіжих овочів.

   ПРИЗНАЧЕННЯ ДАНОГО ГІБРИДУ:

Популярний у використанні, використовується для виготовлення дитячого харчування,

широко використовується при заморожуванні і консервуванні.

   ВИРОЩУВАННЯ:

Не вибагливий у вирощуванні. Підходить як для вирощування в приміщенні, так і під плівковими укриттями.

 Густота посадки рослин на 1 га становить: 35- 45 тисяч.

Clause
Упаковка насіння
Професійна упаковка
Ранньостиглість
Ранній
Період вегетації (після висадки розсади)
57-60 днів
Форма плода
Закруглені
Вага плода
400-600 г
Колір плодів
Зелений
Тип плода
Брокколі
Рекомендована густота тис. рос./га
35 - 40 К
Сорт/Гібрид
Гібрид
Країна - виробник
Франція
Лежкість
Хороший
Транспортабельність
Хороший
Призначення
Свіжий ринок, переробка та заморожування
Коментарі (0)