Баклажан НАДІР F1 Nasko 50 шт
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
Баклажан Надір
Ранній сорт баклажана (насіння сортотип сорту Алмаз).
Характеристика сорту
Швидкість, термін дозрівання: Ранній сорт, від висадки розсади до технічної стиглості 60-70 днів.
Рослина
Рослини компактні, заввишки 45-60 см, характеризуються одночасним розгалуженням, компактним розміщенням плодів у нижній частині рослини.
Плоди
Плоди циліндричної форми; м'якоть ніжна і одночасно щільна, світла, смакові якості відмінні, без гіркоти; регулярний збір плодів, через кожні 5-7 днів, продовжує період вегетації та сприяє збільшенню врожайності.
Забарвлення: Забарвлення дуже яскраве, насиченого темно-фіолетового кольору.
Маса: Масою 150-200 г, з блискучою і гладкою шкіркою.
Довжиною: 15-18 см, в діаметрі – 3-6 см
Врожайність: 60-70 т/га
Густота стояння рослин: від 40 до 50 тис. раст./га
Рекомендації щодо вирощування
Вирощують баклажан через розсаду, використовуючи касетний спосіб (висів насіння в спеціальні касети). У відкритий ґрунт розсаду висаджують у віці 60-70 днів (на рослині має бути не менше 5-7 листків).
Додаткова інформація
• На якість плодів баклажану, підвищуючи їх товарність та середню вагу, впливає зрошення;
• У період від посадки насіння до зав'язування плодів вологість ґрунту необхідно підтримувати на рівні не нижче 75 % НВ;
• Баклажани вимогливі до тепла, всі агроприйоми, особливо в період вегетації, повинні сприяти кращому прогріванню ґрунту;
• Схема посадки розсади раннього сорту баклажану Надір: при поливі дощуванням 50-60 х 25-30 см, на краплинному 90+50 Х 25-35 см.
- Ранньостиглість
- Ранній
- Період вегетації (після висадки розсади)
- 60 - 70 днів
- Форма плода
- Циліндричні
- Вага плода
- 150 - 200 г
- Колір плодів
- Темно-фіолетовий
- Довжина плоду
- 15 - 18 см
- Рекомендована густота тис. рос./га
- 40 - 50 К
- Сорт/Гібрид
- Сорт
- Країна - виробник
- Україна
По якій причині Ви покинули наш сайт?
Напишіть та отримайте знижку 50 грн. для наступного замовлення!
feedback Поскаржитись на відгук