Прилипач Тандем 1л
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Прилипач Тандем 1л

В наявності

Знайшли дешевше?

При підписці на всі соціальні мережі дод.знижка +2%

Упаковка
Цена
Колличество
Сумма
1

267,00 грн. Без податку

267,00 грн. без податку

267,00 грн.
Код:
Security policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Delivery policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Return policy
(edit with the Customer Reassurance module)

Тандем - це поверхнево-активна речовина, прилипач, який застосовується у якості добавки до робочого розчину засобів захисту рослин для посилення ефективності дії препаратів.

Властивості Тандему:

- сприяє кращому прилипанню робочого розчину агро-препаратів пестицидів до рослини, що підвищує ефективність і тривалість їх дії, а також сприяє економній витраті робочого розчину внаслідок перешкоджання стікання з поверхні рослин;

- сприяє прискореному і більш повному проникненню діючих речовин пестицидів в рослини;

- не спалахує, не призводить до корозії робочих деталей обприскувача, не вивітрюється;

- доповнює і оптимізує етапи органогенезу в критичні фази розвитку;

- покращує продуктивні процеси культурних рослин;

- гарантує високу агро економічну ефективність при комбінованому використанні з іншими агрохімікатами. Коефіцієнт ефективності засобів захисту рослин при застосуванні з Тандемом зростає до 100%. Препарат не токсичний для людей і безпечний для навколишнього середовища.

Форма випуску прилипачів сучасна, зручна в застосуванні. Діюча речовина: суміш поверхнево-активних речовин. Препаративна форма: водорозчинний концентрат. Норма витрати препарату: 15 мл на 10 л води, спосіб використання: додавання до робочого розчину засобів захисту рослин під час обприскування.

Механізм дії

Препарат зменшує поверхневе розтікання робочого розчину і забезпечує створення однорідної плівки, що сприяє кращому прилипанню препаратів до поверхні рослин і їх поглинання рослиною. Таким чином, препарат підвищує ефективність дії пестициду, що особливо важливо під час сухої або прохолодної погоди, коли зменшується швидкість росту рослин і погіршується їх зволоження робочим розчином.

Застосування

Для приготування робочого розчину ємність ранцевого обприскувача необхідно заповнити водою на 1/3 об'єму, додати засоби захисту рослин, ретельно перемішати, долити воду до 3/4 обсягу і додають необхідну кількість прилипачів Тандем, після чого, в останню чергу, необхідно долити воду до повного об'єму. Тандем додають в останню чергу, щоб уникнути надмірного спінювання робочого розчину. Тандем застосовується в баковій суміші з пестицидами при обприскуванні сільськогосподарських культур за регламентами використання всіх засобів захисту рослин в концентрації 0,15% (15 мл на 10 л води).

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:
Коментарі (0)