Інсектицид Джувінал | Juvinal Sumitomo 1 л.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Топ продажів Рекомендуємо

Інсектицид Джувінал | Juvinal Sumitomo 1 л.

В наявності

Знайшли дешевше?

При підписці на всі соціальні мережі дод.знижка +2%

Упаковка
Цена
Колличество
Сумма
1

1 800,00 грн. Без податку

1 800,00 грн. без податку

1 800,00 грн.
Код:
Security policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Delivery policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Return policy
(edit with the Customer Reassurance module)

Інсектицид Джувінал 

Джувінал інсектицид контактно - кишкового ураження шкідника. Бориться на етапі відкладення яєць шкідником та бореться з самою великою особиноюдає ефект стерелізації самок щоб не відкладали яйця. Знищує тепличну білокрилку та каліфорнійську щитівку. Сам препарат при потраплянні в дорослого шкідника не вбиватиме його, а саме стерелізуватиме велику особу імаги, що припинить відклад яйця та зупине фази розвитку шкідника. А саме цей процес припине розмноження та поруше їх природній процес і чим з знишиться їх популяція. Прийде природня загибель вікової групи шкідливої особини. 

Застосування препарату: 

Норма обробки інсектициду для знищення білокрилок є 50 – 75 грам на 100л.в. Оприскування інсектицидом ви можете від одного до двох разів за період сезону. Первину обробку для бородьби ви проводете саме при появі виликих особин які несуть шкоду вашим врожаям, а вже наступну проводете вже в інтервалі в два тижні бо саме в цей період те що не загинуло в стадії личинки воно вилазить з яйця і продовжує наносити шкоду вашим рослинам. 

Культури для проведення обробки: 

Звісно це садові насадження яблунь, слив, цитрусових, та декоративних культур. Також це група овочевих : томати, перці, огірки, кабачата, баклажани, капуста. 

Термін захисної дії інсектициду від 4 до 6 тижні. Обробку проводять звісно обприскування листового покриву з використанням обьжму води від 300 до 2000 літрів на гектар це залежить як від культури так і від листового обьєму. Прослідкуйте щоб ви зробили якісний та достатній покрив інсектицидом.

Sumitomo
Діюча речовина
пирипроксифен, 100 г/л
Тип впливу
інсектицид
Препаративна форма
Концентрат емульсії
Класифікація ВОЗ:
||| клас
призначення
білокрилка та каліфорнійська щитівка
Дія
Контактно кишкова
Коментарі (0)