Насіння кабачка Мерлін F1 (INX 10554 F1) Іннова Сідс | Innova Seeds
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-8%Новий

Насіння кабачка Мерлін F1 (INX 10554 F1) Іннова Сідс | Innova Seeds

В наявності

Кабачок Мерлін F1 це ранній гібрид кабачка характеризує себе, як дуже стійким до різних хвороб гібридом.

УпаковкаЦінаКількістьСумма
1000 насінин
2 436,00 грн. 8 %
2 241,12 грн.
0,00 ₴
100 насінин
294,00 грн. 8 %
270,48 грн.
0,00 ₴

Знайшли дешевше?

При підписці на всі соціальні мережі дод.знижка +2%

Упаковка
Цена
Колличество
Сумма
1

2 241,12 грн. Без податку

2 241,12 грн. без податку

2 436,00 грн.-8%

2 241,12 грн.
Код:
Security policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Delivery policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Return policy
(edit with the Customer Reassurance module)

Кабачок Мерлін F1 (INX 10554 F1) 

Кабачок Мерлін F1 це ранній гібрид кабачка характеризує себе, як дуже стійким до різних хвороб гібридом. Він призначений вирощування у відкритому грунті та закритому грунті для того щоб отримувати надранню продукцію, він має рослі кущі, плоди циліндричної форми, вони добре транспортуються, в плодів відсутності форми ребристості. 

Вегетаційний період: 35 дні 

Призначення кабачка: свіжий ринку та переробка.

Тип рослини: Кущовий тип росту

Умови вирощування: Відкритий грунт закритий грунт.

Оглядова характеристика плоду:

  • Плід має вагу 300-400 грам;

  • Колір у плодів салатовий;

  • Гарний листовий покрив плодів;

  • Вирощування припадає на весняно літній період;

  • Довжина переважно для зрізу 18-20 см;

  • Форма рівна та циліндрична;

Переваги кабачка полягають у:

  • Добра віддачі плодів;

  • Чудова транспортабельність;

  • Мають деякий час для зберігання без втрати товарної якості;

  • Ріст плодів прямостоячий, що дозволяє легко збирати;

  • Гарна врожайність за умови постійного збирання плодів;

Innova Seeds
Вага плода
300 - 400 г
Колір плодів
Зелений
Довжина плоду
18 - 20 см
Сорт/Гібрид
Гібрид
Країна - виробник
США
Вирощування
Для теплиць і відкритого грунту
Призначення
Свіжий ринок, переробка
Коментарі (0)