Капуста ЛЕГАТ F1| LEGAT F1 Clause
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Капуста білоголова ЛЕГАТ F1 | LEGAT F1 Clause

В наявності

    Легат F1 - це дуже рання капуста з коротким періодом вегетації47-52 дня.
Підходить для вирощування у різних кліматичних умовах.

УпаковкаЦінаКількістьСумма
1000 насінин
499,50 грн. 10 %
449,55 грн.
Немає в наявності
0,00 ₴
2500 насінин
1 174,50 грн. 10 %
1 057,05 грн.
Немає в наявності
0,00 ₴

Знайшли дешевше?

При підписці на всі соціальні мережі дод.знижка +2%

Упаковка
Цена
Колличество
Сумма
1

449,55 грн. Без податку

449,55 грн. без податку

499,50 грн.-10%

449,55 грн.
Код:
Security policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Delivery policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Return policy
(edit with the Customer Reassurance module)

    Легат F1 - це дуже рання капуста з коротким періодом вегетації47-52 дня.
Підходить для вирощування у різних кліматичних умовах.

   ОПИС ДАНОГО ГІБРИДУ:

Рослина має велику силу ростуз потужною кореневою системою.
Утворює щільний качан масою 0,7 - 1,3 кг.
Гібрид вирівняноїокруглої форми.
Колір суцвіття:  світло-зелений..
Смак відміннийВін користується великим попитом на ринку свіжих овочів.
Відмінністю гібрида є вирівнювання качанів .
Має високу ніжкудає можливість уникнути контакту з землею і зараження рослин хворобами.

Він довго зберігає свіжий вигляд.

    РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ВИРОЩУВАННЯ:

Густота стояння рослин на 1 га становитьб 50-55 тисячДля отримання більш ранішої продукції рекомендуємо вирощувати під накриттям.

     ПРИЗНАЧЕННЯ:

Призначений для  вирощування на свіжзий ринокЗ капусти виготовляють безліч салатів у свіжому вигляді.
Він добре транспортується на велику відстаньне втрачаючи своїх товарних якостей.

Clause
Упаковка насіння
Професійна упаковка
Ранньостиглість
Ультраранній
Період вегетації (після висадки розсади)
48 - 53 дні
Форма плода
Закруглені
Вага плода
0,6-1,2 кг
Колір плодів
Зелений
Сорт/Гібрид
Гібрид
Країна - виробник
Франція
Лежкість
Середній
Транспортабельність
Хороший
Призначення
Свіжий ринок, переробка
Коментарі (0)