3 хв. 664

 (3)    0

Гарний урожай – мета кожного фермера. Але, щоб цього досягти, необхідно захищати свої посіви не тільки від всіляких хвороб та шкідників, але й погодних проявів - палючих сонячних променів та заморозків. Ефективним вирішенням цих проблем стане використання агроволокна. Агроволокно - це спеціальний покривний матеріал, який також називають спанбонд. Агроволокно буває різних видів - відрізняється кольором, щільністю та розмірами. Агротехнічний матеріал добре пропускає вологу та повітря, захищає посіви від сонця, шкідників, птахів та головне від дії низьких температур.

                                            |

Агроволокно - це синтетичний матеріал штучного походження, який виготовляється з поліпропілену. Цей полімер екологічний та безпечний для навколишнього середовища. Його фактура нагадує звичайну тонку тканину. Структура матеріалу пропускає лише допустиму кількість сонячних променів для нормального росту рослин, запобігаючи тим самим тьмяності та висиханню листя. Також агроволокно пропускає достатньо вологи. Таким чином рослини отримують необхідну для нормального зростання та розвитку кількість сонця та води.

Поліпропілен, який використовується для виробництва агроволокна:

• досить простий в експлуатації - легко піддається завішування за рахунок невеликої ваги;

• не провисає навіть після тривалих сильних опадів, тим самим не пошкоджує рослину;

• стійкий до перепадів температур.

Особливості сезонного використання агроволокна

З настанням осені потрібно подбати про захист рослин від передчасного приходу заморозків та вкрити їх агроволокном. З настанням зими спанбонд добре захищає кущі та озимі посіви - він досить морозостійкий і може витримати велике навантаження шару снігу.

Вже зараз ви можете купити якісне агроволокно від провідних виробників в інтернет-магазині Помідорка, для захисту своїх посівів від довкілля та отримати багато здорового врожаю. Вам підготували найвигідніші ціни, широкий асортимент продукції, а також оперативну доставку замовлень по всій Україні.

Як показує досвід багатьох агрономів, використання спанбонду здатне допомогти отримати врожай набагато раніше. Після зняття агроволокна, матеріал необхідно ретельно просушити, очистити від сміття та зберігати у сухому темному місці – це допоможе суттєво продовжити термін його придатності.

 (3)    0

Останні пости в блозі

Просмотреть все посты

Ваш комментарий успешно отправлен. Спасибо за комментарий!
Оставить комментарий
Каптча
Комментарии Facebook