Добриво «Активейв» – потужний біостимулятор для вашого багатого врожаю

Добриво «Активейв» – потужний біостимулятор для вашого багатого врожаю

Корисна інформація про різне

4 хв. 699

 (2)    0

добриво «Активейв» – потужний біостимулятор для вашого багатого врожаю.

«Активейв» Валагро - Рідке добриво на основі органомінеральних компонентів, стимулює харчування висаджених сільськогосподарських культур, активує процеси поглинання корисних речовин кореневою системою, а також прискорює процеси обміну речовин, діючи на рівні клітинної мембрани. Добриво «Активейв» здатне покращити врожайність, якість плодів, а також прискорити термін їхнього дозрівання. Препарат можна використовувати для обробки більшості сільськогосподарських культур.

За рахунок того, що добриво рідке, його найчастіше застосовують у системах крапельного поливу, завдяки чому покращується здатність кореневої системи засвоювати елементи живлення із внесених добрив. При цьому підвищується біологічна та економічна ефективність застосування цих добрив.

«АКТИВЕЙВ » - СКЛАД

До складу активних компонентів препарату «Активейв» входять:

  • Кайгідрин - складна молекула, що стимулює активність протонних каналів у клітинах кореневої системи за рахунок прискорення руху та обміну між позитивно зарядженими іонами від кореня до ризосфери та катіонами та аніонами від ризосфери до внутрішньої частини кореня; li>
  • Альгінова кислота - при взаємодії з поживними речовинами робить їх доступними, а також додатково покращує властивості та структуру ґрунту;
  • Бетаїн – сприяє покращенню здатності рослин долати стресові ситуації та несприятливі погодні умови.

Препарат «Активейв» не тільки покращує здатність рослин поглинати корисні поживні речовини, але й знижує втрати від вимивання ґрунту, що дуже важливо для збереження екології.

ОСОБЛИВОСТІ БІОСТИМУЛЯТОРА «АКТИВЕЙВ»

• Основною діючою речовиною є запатентована молекула кайгідрину, тому препарат «Активейв» є унікальним біостимулятором, який не має точних аналогів;

• Перетворює генетичний потенціал сільськогосподарських культур на реальний урожай;

• Включає значну кількість корисних генів, які відповідають за продуктивність культури;

• Допомагає кореневій системі подолати стресові ситуації;

• Допомагає добривам перетворитися на врожай, а не на засолення ґрунту;

• Збільшує засвоєння рослиною елементів живлення на 7-91%;

• Протестовано у 248 дослідах у 9 країнах світу

• Добриво «Активейв» здатне знижувати рівень нітратів у продукції;

• Препарат дозволяє знизити витрати добрив без втрат кількості та якості врожаю.

«АКТИВЕЙВ » - ЗАСТОСУВАННЯ

Добриво застосовується для поливу рослин. Рекомендується змішувати препарат із основним комплексом підживлення з розрахунку 0,7-1,5 мл на 1 літр води. Додати «Активейв» необхідно один раз на десять днів загалом не більше 8-10 разів.

КУПИТИ « АКТИВЕЙВ ВАЛАГРО З ДОСТАВКОЮ ПО УКРАЇНІ

Саме зараз у вас є можливість добрива «Активейв» купити з доставкою до будь-якого регіону України. У нашому інтернет-магазині представлена ​​оригінальна продукція італійського виробника, яка має відповідні сертифікати. На вас чекає вигідна ціна на «Активейв» – замовляйте найкращі добрива для свого врожаю та заощаджуйте разом із нашим інтернет-магазином вже зараз.

 (2)    0

Останні пости в блозі

Просмотреть все посты

Ваш комментарий успешно отправлен. Спасибо за комментарий!
Оставить комментарий
Каптча
Комментарии Facebook