Перець РЕД ДІР F1 | RED DIR F1 Clause
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Перець РЕД ДІР F1 | RED DIR F1 Clause

В наявності

Ред ДІР F1 - кубоподібний перець  високої якості. Здатність до плодоношення навіть у стресових умовах.

Цей перець є еталоном якості серед  кубовидних, червоних.

УпаковкаЦінаКількістьСумма
1000 насінин
2 896,79 грн. 10 %
2 607,11 грн.
0,00 ₴

Знайшли дешевше?

При підписці на всі соціальні мережі дод.знижка +2%

Упаковка
Цена
Колличество
Сумма
1

2 607,11 грн. Без податку

2 607,11 грн. без податку

2 896,79 грн.-10%

2 607,11 грн.
Код:
Security policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Delivery policy
(edit with the Customer Reassurance module)
Return policy
(edit with the Customer Reassurance module)

Ред ДІР F1 - кубоподібний перець  високої якості. Здатність до плодоношення навіть у стресових умовах.

Цей перець є еталоном якості серед  кубовидних, червоних.

   ОПИС ДАНОГО ГІБРИДУ:

- вегетаційний період - 75 днів з оменту висадки розсади.

-  дуже гарний товарний вигляд плодів.

- товщина стінки плоду 7 мм.

- кущ потужний, збалансований,  на  яких утворює великі плоди.

- приваблює покупця незвичайним червоним кольором.

- перці смачні, солодкі, містять багато сухої речовини.

- вага одного плода: 350 г, товстостінні, м'ясисті, соковиті, ароматні.

- має найвищий урожай товарної продукції, головне.

   ПРИЗНАЧЕННЯ:

Ред Дір призначений для вирощування як у відкритому, так і закритому ґрунті. Підходить для вирощування,як у першому, так і у другоу оберті.

   ВИКОРИСТАННЯ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ:

 Перчик містить багато корисних речовин, які дуже корисні та гарно сакують до будь-якої страви. Хороший вибір для торгівлі на ринку нових овочів. 

ENZA ZADEN
Упаковка насіння
Професійна упаковка
Ранньостиглість
Середній
Період вегетації (після висадки розсади)
70 - 75 днів
Колір плодів (технічна стиглість)
Зелений
Колір плодів (біологічна стиглість)
Червоний
Сорт/Гібрид
Гібрид
Товщина стінки
7-8 мм
Країна - виробник
Франція
Транспортабельність
Хороший
Призначення
Свіжий ринок, переробка та заморожування
Коментарі (0)