Мінеральні водорозчинні добрива Кальциніт YaraLiva

Мінеральні водорозчинні добрива Кальциніт YaraLiva

Корисна інформація про різне

4 хв. 4655

 (0)    0

YaraLiva Кальциніт - водорозчинні добрива для широкого спектру культур, що містить кальцієву селітру. Дія препарату забезпечує миттєву та тривалу взаємодію кальцію та азоту з рослиною. Добриво Яра Кальциніт застосовують для поліпшення овочевих та плодових культур, а також для садових рослин та гідропоніки. Препарат здатний покращити якість плодів, збільшити їх лежкість, знижує стрес у процесі росту та розвитку рослин та зміцнює її тканини.

Кальциніт Яра - агрохімічні особливості

• Добриво сприяє стимуляції кореневої системи (як активної зони кореня, так і кореневих волосків), а також покращує вегетативне зростання та розвиток декоративних та сільськогосподарських культур (полуниці, картоплі, ріпаку, буряків, сої, томатів, капусти, яблуні, кукурудзи) , петрушки, гвоздики, троянди, хризантеми та ін.)

• Застосування препарату допомагає підвищити стійкість культур до стресу від впливу навколишнього середовища, грибків, бактеріальних хвороб через дефіцит кальцію та ін.

• Кальцієва селітра допомагає покращити зберігання плодів у процесі транспортування та зберігання;

• Кальциніт Яра здатний підняти врожайність на 10-15%, а також покращити смакові якості плодів, їх товарний вигляд у період зберігання;

• Препарат може змішуватися з іншими добривами, крім сульфатів і фосфатів, що містять.

Кальциніт - норма витрати

Добрива фасується в мішки по 25 кг. Препарат представлений у вигляді гранул, що повністю розчиняються у воді, є плюсом при використанні краплинних систем зрошення - залишки добрива не засмічують отвори зрошувальних систем. У препарату Кальциніт норма внесення залежить від виду оброблюваної культури:

1. Для кореневого підживлення:

• Кальциніт для полуниці (суниці) – 25 грам на 10 літрів води. Підживлення повинні проводитися до початку цвітіння рослини;

• Кальциніт для томатів та овочів толерантних до кальцію – 20 грам на 10 літрів води. Підживлення проводиться до початку цвітіння культур;

• Добрива Кальциніт для плодових дерев та чагарників – 25-30 грам на 10 літрів води. Підживлення здійснюється до розпускання бруньок.

2. Позакореневе підживлення - 1-2 грами на 1 літр води.

Кальциніт - сумісність з іншими добривами

Не рекомендується застосовувати добрива Кальциніт з препаратами, що містять фосфати та сульфати. Це може призвести до випадання нерозчинного осаду компонентів живлення. Саме тому кальцій не включають до складу комплексних препаратів для удобрення культур. Внесення Кальциніту має здійснюватись окремо від інших комплексних добрив.

Купити добрива Кальциніт в Україні

У нашому інтернет-магазині Ви можете купити добрива Кальциніт вже зараз за дуже вигідною ціною. Ми пропонуємо оригінальну продукцію від норвезького виробника, що підтверджує сертифікати відповідності та якості. Замовити добриво можна з доставкою до Києва, Дніпра, Одеси, Харкова, Львова, а також інших регіонів України.

 (0)    0

Останні пости в блозі

Просмотреть все посты

Ваш комментарий успешно отправлен. Спасибо за комментарий!
Оставить комментарий
Каптча
Комментарии Facebook