3 хв. 598

 (0)    0

Особливістю такого гібрида можна також назвати його універсальність. Вирощувати насіння огірків Кібрія F1 можна як на відкритому, так і на закритому ґрунті – будь-який з варіантів дає добрий урожай. Завдяки цьому фермер має можливість раціонально планувати періоди зростання плодів на своїй ділянці та заощадити на посадковому матеріалі.

Цей гібрид дає пагони генеративного типу, за рахунок чого основна маса плодів виростає на самому стеблі. При виробництві огірків у теплиці це стане перевагою, тому що можна збільшити густину посадки. Огірки можна назвати чемпіонами у потенційності врожаю. Гібрид поєднує в собі ранньостиглість і інтенсивне зростання, яке не зупиняється навіть якщо стебло схильний до високого навантаження плодами.

Особливості та ознаки огірків гібриду Кібрія F1

Огірки мають глибокий насичений зелений відтінок, завдяки чому товарний вид продукції привертає більшу увагу покупців, а, отже, і сприяє зростанню прибутку для виробника. Ще вигідними відмінними рисами можна назвати великі горбки та відмінні пропорції для корнішону. Середня маса огірка досягає 125-145 г.

Смакові та ароматичні властивості гібрида також заслуговують на окрему увагу. Огірок щільний, хрумкий, має прекрасну структуру, свіжий насичений запах і смак. Огірки чудово показують себе в маринуванні та засолюванні, а також у вживанні у свіжому вигляді.

Огірки Кібрія F1 – основні характеристики

  •          Ранній період дозрівання;
  •          Партенокарпічний гібрид з високою ранньою врожайністю;
  •         Генеративний тип рослини з потужною силою росту;
  •          Плоди темно-зеленого кольору з великими горбками;
  •          Рослина витримує високе навантаження плодів, не зупиняючи плодоношення і не втрачаючи зав'язь;
  •         Найкраще демонструє себе при вирощуванні в засклених або плівкових теплицях у першому та другому обороті.

Купити насіння гібриду огірків Кібрія F1 від Rijk Zwaan ви можете в інтернет-магазині «Помідорка». На вас чекають тільки оригінальне насіння від виробника, гарантія якості, вигідна ціна та безпечна доставка по всій Україні.

 

 (0)    0

Останні пости в блозі

Просмотреть все посты

Ваш комментарий успешно отправлен. Спасибо за комментарий!
Оставить комментарий
Каптча
Комментарии Facebook